ALYOSHA ПОКАЗАЛА, ЯК ЗНІМАЄ КЛІП “НА ФОНІ ПАРИЖ”

Трек “На фоні Париж” - лід-сингл третьої студійної платівки співачки ALYOSHA “Маленький секрет”, реліз якого відбувся 25 грудня. Останній місяць минулого року відзначився і тим, що прихильники співачки побачили і нову відеороботу, зняту на цю пісню.
Кліп “На фоні Париж”, над яким працювала режисер Інна Грабар, вийшов вкрай ніжним та сексуальним. Але для цього співачці довелось подолати неабиякі випробування. Адже над зйомками команда працювала наприкінці листопада, коли температура повітря у місті знизилась нижче нуля градусів. ALYOSHA з партнером задля ефектних кадрів довелось позувати перед камерами у вкрай легких костюмах. Переглядаючи відео, важко повірити у те, що відзняте воно не на морському узбережжі чи лісовій галявині під пекучим сонцем, а у холодному павільйоні.

“Те, що відбувається на майданчику - це безумовна любов артиста до свого шанувальника! Ми працюємо у таких умовах, у яких працювати просто нереально. І я не знаю, як у цих умовах ALYOSHA викладається, те, що вона робить - неймовірно! Вона дійсно віддана своїй справі”, - поділилась враженнями режисер Інна Грабар.

За словами Грабар, попри усі погодні сюрпризи, працювати у павільйоні було легко: картинка сценарію складалась природно. Символічно, що кліп ALYOSHA “На фоні Париж” - про безумовне кохання, яке долає усі перепони та погодні примхи. В основі відеороботи - екранізація історії, якою б вона могла бути, аби Адам та Єва не піддались спокусі.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист