АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ЗМІНИВ ТАРИФИ НА ПАРКУВАННЯ АВТОМОБІЛІВ

фото:korrespondent.net

Аеропорт Бориспіль змінив тарифи на паркування автомобілів на стоянці D1, яка знаходиться зліва від терміналу D. Тепер плата за годину стоянки автомобіля становить 20 грн, знаходження перші 10 хвилин – безкоштовно. На парковці діє тільки годинний тариф, це означає, що якщо залишити свій автомобіль на добу, то доведеться заплатити 480 грн, як за 24 години, а якщо на тиждень – то 3360 грн.

Раніше на парковці можна було знаходитися безкоштовно до 20 хвилин, за наступні 20 хвилин стягувався тариф 50 грн.

Зараз поруч з терміналом D діють ще дві стоянки – D2 і D3 – вони розташовані праворуч від аеровокзального комплексу. На них діє тільки погодинний тариф 20-30 грн, безкоштовно з моменту заїзду до моменту виїзду можна перебувати тільки 10 хвилин.

Парковки зі спеціальними тарифами для довгострокового зберігання автомобілів розташовані на віддаленні від єдиного діючого терміналу D і не завжди мають доступні місця, через що деякі пасажири порушують правила та залишають свої автомобілі на проїжджій частині.

На даний момент парковка D1 поки знаходиться в управлінні аеропорту. Спочатку вона будувалася як автобусна станція і обійшлася підприємству в 4,7 млн ​​грн, або в 105 000 грн за місце для паркування, виходячи з місткості стоянки на 45 місць.

джерело:biz.censor.net.ua

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист