АБСОЛЮТНИЙ SOLD OUT - КВИТКИ НА ШОУ МАКСА БАРСЬКИХ РОЗЛЕТІЛИСЬ В МИТЬ!

10-ти тисячний київський Палац Спорту виявився занадто малим для того, щоб вмістити всіх бажаючих відвідати єдиний концерт артиста в столиці в 2017 році. Організатори шоу були змушені закрити продаж квитків. Але є і хороша новина - телеканал М1 покаже шоу в прямому ефірі.

Немає необхідності перераховувати всі технологічні особливості підготовки шоу в Палаці Спорту. Досить сказати про те, що потужність звукового обладнання становить 160 кіловат - безпрецедентний випадок в історії концертного бізнесу України. А сцена буде складатися з чотирьох рухомих рівнів, які приховані за механізмами черепа.


 Чи важливі ці цифри для шанувальників Макса Барських? Малоймовірно. Два роки поспіль артист давав концерти, де головним елементом шоу був він сам, його музика і аншлаг.
 
Останні запрошення у вигляді зліпка рожевого черепа - символу шоу "Тумани" -  сьогодні вже дісталися найближчим друзям і колегам Макса Барських і режисера, продюсера шоу Алана Бадоєва

Відзначимо, що концертом у Палаці Cпорту Макс Барських відкриє українську частину туру «Тумани», у багатьох містах яких за місяць до виступу також всі квитки продані. Міжнародна ж частина турне включає країни СНД, Балтії та ближнього зарубіжжя. До кінця року шоу «Тумани» побачать в 70 містах 10 країн на трьох континентах.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист