+ 20 КГ: АНІТА ЛУЦЕНКО ПОКАЗАЛА, ЯК ВИГЛЯДАЛА ПІСЛЯ РОДІВ

Дивлячись на ідеальну фігуру Аніти Луценко, здається, що вона була такою завжди. Однак, в житті фітнес-тренера також були нелегкі періоди, коли їй довелося на своєму прикладі випробувати почуття своїх підопічних, яким вона допомагає схуднути. Це сталося два роки тому, після того, як зірка народила дочку - про це Аніта розповіла в ефірі шоу «Танці з зірками», а потім і в своєму Instagram-акаунті.

«О моём наборе веса! Конечно, я была беременна и в этот период набрала незапланированные кг! Думала, ну поправлюсь! Я стала близка к 80 кг!!! И меня это не пугало, ну похудею, думала я, ну узнаю на своей шкуре как быстренько похудеть, но «дулечки»! Вес стоял! И я реально запаниковала! В этот период было все: отдышка, ноги терлись друг об друга, изжога, плоскостопие и ещё неприятные всякие моменты! После родов (ещё и кесарево) я не могла сделать 10 выпадов подряд (это просто была жесть - просто не было сил в теле) и стало понятно что с 55 кг делать упражнения это не то же самое, что с 72 кг (с родами ушло 8 кг) и тем более больше! Я стала восхищаться своими подопечными!»,  - зізналася Аніта в підписі до фото того періоду.

Дійсно, на цих фото Аніту Луценко не впізнати! Однак, ми ні секунди не сумнівалися в тому, що завдяки своїй завзятості і силі волі вона доб'ється бажаного результату. Так і сталося! Зараз Аніта важить навіть менше, ніж до вагітності - 52 кілограми, і виглядає приголомшливо. Так тримати. красуня! 

cosmo.com.ua 

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист