Які сонцезахисні окуляри будуть носити модниці весною-літом 2024 (ФОТО)

Літо все ближче, сонце – все яскравіше. Це означає, що от-от вам знадобляться сонцезахисні окуляри. А оскільки вони вже давно стали не просто способом захистити очі від сонячних променів, а й модним аксесуаром, підказуємо, які саме варіанти будуть актуальними цього року.

Загальна тенденція щодо сонцезахисних окулярів весни-літа 2024 така: не боїмося експериментувати!

Оправа

В горошок. Додає романтичності й грайливості. Виглядає стильно, поєднується з будь-яким кольорами й стилями одягу.

В полоску. Така оправа трохи несподівана, але дуже елегантна. Полоси можуть бути якого завгодно кольору, але чорно-білі виглядають особливо стильно.

Котяче око. Модниці оцінять цю загострену каплевидну оправу, яку в 1920-х роках вигадала американська актриса і скульптор Алтіна Шиназі. Ця форма підходить абсолютно всім.

Червона. Для тих, хто не любить залишатися в тіні. Відтінок червоного може бути різним, але така оправа однозначно притягуватиме увагу.

Леопардова. Цей принт вже не перший рік актуальний в одязі. Добрався він і до окулярів.

Черепахова. Характерні плями на оправі навіть простеньким окулярам додадуть оригінальності.

Форма

Трикутна. Вона не дуже звична, але виглядає круто. Причому форма трикутників може бути різною.

Прямокутна. У цьому сезоні кути більш заокруглені – це додає їм ніжності й жіночності. Пасує така форма всім.

Кругла. Вони виглядають нестандартно і навіть ексцентрично. При цьому – витончено і стильно. Скло може бути великим и маленьким, дзеркальним, з градієнтом – актуальні будь-які варіанти.

Метелики. Такі любить Дженніфер Лопес, а вона будь-що обирати не буде. Ці окуляри закривають пів обличчя, через що їхня власниця виглядає дуже загадково.

Футуристичні форми. Взагалі вважається, що це спортивні окуляри. Вони схожі на щити, за якими можна відгородитися від усього світу. Але вау-ефект гарантований.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист