Як за 10 хвилин помолодшати на 10 років

Кожній жінці хочеться виглядати молодшою, ніж вона є насправді, хоча б у певні важливі для неї моменти. І це абсолютно реально, якщо знати невеличкі секрети чарівного перевтілення.

57-річна ютубер HotandFlashy поділилася кількома простими, швидкими та дешевими порадами зі своїми підписниками, як виглядати «на 10 років молодше всього за 10 хвилин». Усі вони – з власного досвіду.

Жінка зізнається, що коли прокидається вранці, виглядає не надто презентабельно: в неї сивіє волосся, через поганий зір мусить носити окуляри, ще й шкіра пом’ята.

Однак коли їй потрібно вийти «в люди», буквально кілька нескладних маніпуляцій, які забирають максимум 10 хвилин, дозволяють виглядати доглянутою і набагато молодшою.

Ось її секрети.

Приховайте сиві корені волосся. Коли жінка починає сивіти, вона частіше навідується в перукарню, щоб пофарбувати волосся. Але корені швидко відростають – псують вигляд и видають вік. «Моє швидке і легке вирішення цієї проблеми – тонуючий спрей для волосся», – розповідає HotandFlashy. Цей засіб має досить багату палітру відтінків. Він наноситься на корені волосся, зафарбовуючи сивину і висихає буквально за кілька секунд. Тримається до першого миття голови.

Носіть контактні лінзи. «Особисто я виглядаю набагато краще в своїх контактних лінзах, ніж в окулярах, і мені подобається можливість бачити все, на що я дивлюся. Це, звісно, моє особисте рішення, яке ви можете прийняти або ні», – продовжує експертка.

Використовуйте правильні засоби догляду за обличчям. «Коли я прокидаюся вранці, моя шкіра суха і більш зморшкувата», – зізнається вона. Хоча більшості жінок ця проблема теж відома. Для швидкого омолодження шкіри потрібно вмитися, використовуючи «пару сироваток і зволожувач», які підходять для вашого типу обличчя.

Нанесіть макіяж. Він залежить від ваших уподобань. Однак HotandFlashy радить використовувати тонований сонцезахисний крем замість тонального крему (він захистить шкіру від ультрафіолетового випромінювання, яке може спричинити зморшки). І використовувати туш та підводку для очей, щоб візуально розширити їх та виглядати молодше.

Вас це може зацікавити: Проста вправа для обличчя: займає секунди, а молодшими робить на кілька років

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист