“Пісня, яку слухають під час тривог”: авторка хітів MAX BARSKIH і Олі Полякової випустила власний трек, який розриває соціальні мережі

Авторка пісень MAX BARSKIH – “Неземная”, “По секрету”, “Армагеддон”, “Странная” і “Зорепад”, Олі Полякової – “Белый танец”, MISHA ROMANOVA – “Лунная” і “Кино” Ann in Black презентувала сольний трек “Факін Чудово”, який викликав бурхливу реакції в соціальних мережах. За словами Ann in Black, на написання пісні її надихнули підписники, тож щемляча тема одразу знайшла відгук широкої аудиторії.

На початку 2024 року Ann in Black розпочала сольну карʼєру з дебютного альбому “Patakachu-bingo”. А сьогодні презентує новий сингл “Факін Чудово”. Молода співачка зізнається – її найбільшим натхненням є люди, які залишають свої коментарі в соціальних мережах, а з них авторка пише пісні.

“В основу цієї пісні увійшли дві теми коментарів. Одна з них – залякування ЗМІ третьою світовою, ядерною зброєю і глобальним потеплінням – усім тим, чим переймаються люди, особливо аудиторія в ТікТоці. Там постійно “вилазять” мільйонні відео про те, що кінець світу буде від того, що тануть льодовики. Інші ж наголошують на тому, що кінець світу буде саме від ядерної зброї і що вже стався початок третьої світової війни. У цій пісні я навіть перебільшила всю цю історію, зробила трек у стилі чорного гумору”, – розповіла про створення нашумілої пісні Ann in Black.

За словами виконавиці – вона чудово розуміється на темах, про які пише, адже весь час перебуває у Києві і не збирається залишати власну домівку, а отже переймається всім тим, що відчуває кожна людина під час обстрілів і перегляду новинної стрічки.

“Щоб не плакати, я сміялась, називається. Ось, вигадала таку жартівливу пісню на цю тему, щоб підтримати всіх українців у цей нелегкий час. І дуже багато моїх підписників сприйняли це з подякою, з тим, що нарешті у них є пісня, яку вони слухають під час тривог. Ця пісня не про те, що все погано, про якісь страждання, а навпаки – вона підтримує з гумором те, що вже дійшло до абсурду, підтримує настрій, бойовий дух українців, які перебувають в Україні”, – поділилася співачка.

Друга тема, яку Ann in Black підняла у пісні “Факін Чудово” – перехід із 3D у 5D реальність та всіма його впливами на людей. 

“Я теж вирішила поглузувати з цієї теми і написала, що не встигла зробити до того, як трапиться цей перехід. Це про зовсім побутові життєві теми, які трапляються у житті кожної жінки. Аж до того, що не здала квартальний звіт, не схудла до літа, не пропрацювала стосунки з мамою і татом у психолога, і від цього немає грошей. Коротше, всі промивання мізків, які навіюють людям, я вмістила в цю пісню. Тому вона знайшла відгуки у моїх підписниць, розлетілася мережами”, – зауважила Ann in Black.

Про успішну премʼєру пісні каже неймовірна кількість знятих відео та каментарі, які українці не втомлюються залишати на сторінці співачки:

•    Супер Послухала повний трек — це просто Ви супер!!!

•    Сьогодні все просто факін чудово Але відчуваю, скоро прийдуть сусіди і спитають, скільки ще вони повинні слухати зі мною цю пісню на репіті

•    мій шок в шоці мед для вуху мене після прослуховування все факін чудово

•    Той випадок, коли все співпало, і слухати, і дивитись однаково приємно

•    Це мантра на кожен день!

•    Кайф, під цей трек сьогодні було не так сумно під час тривоги 

Посилання на соціальні мережі співачки:

Instagram: https://www.instagram.com/anninblack_?igsh=MzZxaXVpZGttYTBs

TikTok: https://www.tiktok.com/@ann_in_black?_t=8lqRTNMG2Y1&_r=1

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист